2008. november 15., szombat

Piszmogó

Egész lightos kis napom volt. Mostanában élvezem a melót. Egyrészt persze azért, mert általában kevesen vannak és így lehet lustulni :D másrészt meg akik vannak azok kedvesek aranyosak. :) Legalábbis akikkel én ma találkoztam, az mind rendes, szimpatikus ember volt, pedig ma forgolódott itt tizenpár ember. :)
Kedves meglepetésként beugrott látogatóba egy barátom. Mivel épp nagyon ráértem, ezért teáztunk egyet, beszélgettünk, mesélt... Örültem neki. :)
Most meg majd nemsokára jön elvileg a bátyám, aztán megyünk ki apáékhoz Szentendrére. Jó hétvége lesz.. (gondolom, remélem, sejtem.. meg ilyenek :))
Csak az a para, hogy csütörtökre borzasztó sokmindent kéne megtanulni egy nyavajás topográfia zh-ra és hát ez nem egy tanulós vasárnap lesz... Ma nyúztam a fejemet vele, de nem volt elég, viszont a lendületemnek már több volt a soknál. :D Na majd ha nem lesz nagyon beszélgetős a buszút Szentendrére, akkor majd megint előveszem az atlaszt...

2 megjegyzés:

Diego Rodrigues írta...

Szia Rekinha!!!
Maybe you don't read the comments here, but I'll ask anyway. What's the name of the part on the Ősz's post? It's seems to be really beautiful, isn't it?

=*

Bukfenc írta...

Hola! :)
I read comments, so no worries, you'll get your answer. :)
Ősz means Autumn... I took those pictures in Városliget (City Park), in Budapest... Its near the Heroes square. I will show you when you get here. ;)