2008. szeptember 13., szombat

Szept. 6. - Háromfelvonásos este I.

A beharangozott három jó programos estém egész jól sikerült.
Kezdődött ugye azzal, hogy mire végeztem a munkahelyen, bejött Medve. Vele kimentünk az ARC plakátkiállításra és jól körbeszaglásztuk az egészet. A kiállítás fő témája a "Hol a Boldogság mostanában?" kérdés megválaszolása volt, de más témájú plakátok is voltak. Voltak mindenféle ötletes, kevésbé ötletes, de azért jó képek. És persze volt olyan is, ami nem nagyon tetszett.
Megmutatok nektek párat, ami tetszett.

Ezek egyszerűen csak mert... :)


Volt egy-két reklám is, de engem azzal is meg lehet nyerni, ha jó. A fütyülős plakát például azért tetszett, mert lecsorgott a plakátról és hosszan el kacskaringózott a földön.



A tv2 plakát meg azért volt poén, mert a piros 2-es rész valami bundás-simis anyagból volt. Megmosolyogtatott és az már szerintem jó. Vagy jókedvem legyen tőle vagy gondolkodtasson el.



Az ilyen egyszerű boldogságokhoz tartozik még az óriási pukkasztgatós fóliás tábla, ami tényleg nagyon jó volt. Bár nem volt meglepetés, mert olvastam róla korábban Bóbita blogjában. De azért még így is tök jót vigyorogtam rajta. Sajnos nekem már nem jutott mit pukkasztgatni... de én így is boldog vagyok. :)

Másféle "tetszik" kategóriás képek:





És legyen most az utolsó egy pesszimistább plakát, amit én persze átfordítottam a magam kis gyagyás optimizmusába:




Ön boldog mostanában? YEP! :)

((A képek többsége kicsiben nem nagyon látszik. Bocsi. Csak kattintsatok a képekre és máris elétek tárul óriás méretben ;) ))

2 megjegyzés:

ßóbita írta...

Az ARCon én is voltam, ugye, hogy ugye? :)

Bukfenc írta...

Úúúgy bizony! ;)