2008. szeptember 26., péntek

Teázgatva

Egy picit hosszabbra húzódott a "mindjárt", mint szerettem volna, de mivel a tulaj bejött, nem volt képem blogolni. :) Jó, hogy most nincs itt senki, így effektíve nincs mit csinálnom, de azért mégis... Szóval vele beszélgettem egy kicsit. Feltettem vizet forralni - csinálok magamnak egy kis rizst. Úgyis mindig egy csomó vendég itt hagy mindenféle dolgot, gondolom az egyik adag rizst is ők hagyták itt. Hát én meg most majd ebédelek belőle. :) Közben elkészült a teám, útifű teát szürcsölgetek, állítólag az jót tesz a bőrömnek. Itt viszont nincs szűrő, szóval a meleg löttyel együtt a kis levélkéket meg minden nyavaját elkortyolgatom. :)

Ma egyébként csendes, nyugis nap(om) van.
Reggel ugyan azzal a nem túl lelkesítő felismeréssel keltem, hogy a tegnap még csak bújkáló náthám mára úgy döntött, hogy előbújik és rengeteg zsebkendő közreműködése ellenére is olyanná varázsolja a hangom, mintha egy uborkásüvegből beszélnék. Sebaj. Ezt a napot is túl éljük. Amíg lázam nincs, semmi gond.

Ma este 8ig itt ücsörgök munkahelyen.
Az eredeti terv az volt, hogy munka után ellátogatok a Millenáris parkba, ugyanis ma van a Kutatók Éjszakája. Ezt a programot tavaly fedeztem fel és nagyon jól éreztem magam. Bár egyedül mentem és jóformán csak abból állt az estém, hogy a Csodák Palotájában lófráltam, meg megnéztem egy fotókiállítást. Mondjuk a lófrálásba az is beletartozik, hogy bementem megnézni a fizika kísérleteket, merthogy fél óránként tartottak ilyen előadásokat mindenféle látványos kísérletekkel és azt a körülöttem ülő apróbb lurkókkal együtt én is nagyon élveztem.
Szóval lenne kedvem menni, de ebbe belerondít ez a betegeskedés. Inkább haza kéne mennem gyógyulni. Ha másért nem is, hát azért, mert holnap jön hozzám az én kedves Padmesélőm és már egy csomó programot kinéztem, hogy merre lehetne elmenni. Úgyhogy holnapra mindenképpen össze kell szednem magam. :)

Nincsenek megjegyzések: