2009. március 26., csütörtök

Jelen

Itt ácsorgok-ücsörgök a suliban egyedül... Mindenki hazament a ZH után (a kis lógósok :))), én meg az egyetlen lelkiismeretes hülye most itt lógatom a lábam a folyosón, hogy kivárjam a "fantasztikus" gazdasági jog órát. Nem baj... ez idő alatt megírtam a hétfőn tartandó egyik kiselőadásom részletesebb szerkezeti vázlatát. Otthon majd ma be kéne fejezni, hogy utána nekiállhassak a másiknak, mert abból még egy szó nincs, se egy kapcsolódó kép se semmi, és hát a péntek-szombat-vasárnap, az mindig elrobog, mint a gyorsvonat és ezen kívül még más elmaradásom is van.
Ennyit a suliságokról most első körben.
A keddi Jamie Winchesterezés elmaradt. Medve lemondta, és nagyon nekem se volt aztán lendületem, úgyhogy rajongás ide, lelkesedés oda, ezt most kihagytam. Helyette otthon szöszögtem és legalább elmondhatom, hogy volt mostanában olyan nap, amikor rendes időben feküdtem le aludni. Vasárnap ugyanis azért virrasztottam, mert egy kiselőadással vacakoltam (azzal amin most is dolgozok, csak eredetileg hétfőn kellett volna megtartani), hétfőn a keddi gazdaságszociológiára próbáltam készülni - igen hamar bealudtam rajta, úgyhogy ebből nem lett semmi (de a zh azért sztem egész jól ment), kedden pedig így végre rendesen lefeküdtem aludni. Szerdán, azaz tegnap pedig felolvasó estre mentem az Apacukába, illetve még előtte a Lövölde térre, mert két kedves ismerősöm koprodukciója ki van állítva, egy versképregény plakátformában és ennek a "megnyitója volt". Ezt a "ceremóniát" ugyan lekéstem, de kétségbeesés nem volt... elindultam az utcán a legvalószínűbbnek tűnő irányba és a várakozásaimnak megfelelően az első kocsmában meg is találtam a társaságot. :))) Éppen a lényegről sikerült lecsúsznom, mert amikob bementem, akkor még az italok kikérésénél tartottak. Eddig akárhányszor mentem pontosan, minimum fél óra csúszás volt (de inkább több), most, hogy egyszer kések, lemaradok a dologról. Na mindegy... :)
Fél egykor kerültem ágyba úgy, hogy a mai gazdaságpolitika zh-ra természetesen még egy szót sem tudtam. Reggel 8:30kor ébredés, 9kor kelés.. Szerencsére a doga-írás csak 13:50től volt esedékes, úgyhogy volt időm otthon összeszedni magam és készülni. Mondjuk azt nem mondhatnám, hogy ez meg is történt... küzdöttem kicsit, aztán feladtam... befelé a metrón átolvastam a dolgokat (kaptam továbbküldéses alapon előző zh-kérdések-válaszok anyagot). Mivel a zh egyszerű feleletválasztós teszt volt és a kérdések egy részét lefedte az, amit a metrón átolvastam, azt hiszem van remény... :)

Jah és "Szaporodik fogamban az idegen anyag"... :-/

Na de most már megyek vissza a cuccaimhoz. Hajtogatok még egy virágot (Nympha tanította meg ma -nagyon szééép... majd megmutatom ;)), aztán talán rajzolgatok, ha már hoztam be színes ceruzát...

Legyen mindenkinek szééép napja!!

2 megjegyzés:

Messzenéző Minyon írta...

És hogy vannak a papírdarvaid?

Bukfenc írta...

A darvak lassan haladnak.. vizsgaidőszakban leálltam, bedobozoltam őket, azóta lassan haladok, illetve nem nagyon... múltkor újra hajtottam egy jó adagot, de azt határoztam, hogy míg nem lóg fönn a plafonnál 100 addig nem engedem magamnak, hogy újra nekiálljak a nagyüzemi gyártásnak. Most 60 lóg a plafonnál és 40 a polcokon. További kb 350-400 pihen kisebb nagyobb dobozokban. :)