2009. október 8., csütörtök

Várakozás...

Nemsokára itt a hétvége. Pontosabban a HÉTVÉGE. Így, csupa nagy betűvel. Ugyanis rég nem volt már ilyen, mint most lesz.
1. Nem dolgozom!!!! (csak ma 8:30-tól 22:00-ig, meg holnap 16-22ig, de hát az ugye péntek, az nem lóg bele)
2. Otthon alszom. - ami azért annyira nem ritkaság, de a nyári idemegyek-odamegyek, vidéken Naginál, hostelben, össze-vissza napokhoz képest jóó
3. Alszom - emeljük ki ezt a részt. Persze még semmi sem biztos, de nincs buliterv a hétvégére és most nem is vágyom rá. (Majd jövő héten - haha! :D)
4. Lightos program lesz - Corwinnal megyünk a Fiumei úti sírkertbe, ami így nem éppen egy tipikus, hűdejajdejó program, de a Nagy Rajzolás keretében rendezett bigyóra megyünk, szóval beszélgetős, rajzolgatós dolog lesz, ami máris jobban hangzik. :)
5. családozás lesz - szombaton késődélután megyek, meglátogatom (lehet, h a bátyám is jön) Apáékat az új munkahelyükön - illetve félig-meddig "fészek is" azt hiszem.. mindenesetre még nem voltam ott, szóval nem tudom. De vacsi lesz, beszélgetés és remélem jókedv. :)
6. eeeerdő lesz - Pár napja úgy döntöttem, hogy nem járja, hogy folyton csak epekedek (minden reggel) hogy de jó idő van, kirándulni kéne ahelyett, h iskolába/munkába indulok... szóval írtam sms-t Medvének és úgy néz ki, hogy vasárnap körbejárkáljuk a Normafát.. majd még meglátjuk mennyire aktívan - csak fűben heverős, falevélnézegetős vagy körbekirándulós, rohangászós jelleggel... Majd kialakul. Ami jólesik... Mindenesetre fényképezőgépet viszek. Az kell. :)

3 megjegyzés:

Lily írta...

Én szombat délutánra terveztem erdőt, mert kell és kell nekem is! :) Ilyen ez, az ázott levelek illata vonzza az embert oda.

Lily írta...

Remélem rendcsinálást is tervezel... ;)

Betond írta...

Hol vannak a fotók? Eső esetén sem szabad a fogadalmakat megszegni. ;)